Golden Globuri

Doar Asociaţia Presei Străine de la Hollywood putea să o premieze pe Michelle Williams cu Globul de Aur pentru Cea mai bună interpretare într-un film comedie sau musical. Chiar dacă e o actriţă extraordinară şi deşi „My Week with Marylin” are pentru ea câteva scene în care cântă, sunt destul de sigur că nu e nici comedie şi nici musical.

Lupta pentru Oscar la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal e încă deschisă, chiar dacă eterna Meryl Streep a plecat acasă cu Globul. George Clooney şi franţuzul Jean Dujardin vor fi cu siguranţă principalii favoriţi la Oscar, iar Clooney va câştiga.

Christopher Plummer a avut unul dintre cele mai şarmante discursuri ale serii, fiind premiat pentru interpretarea sa din „Beginners”. Octavia Spencer a primit un mai mult decât meritat Glob pentru rolul din „The Help” (unul din favoritele mele pe 2011) şi a fost ovaţionată la scenă deschisă.

„The Descendants” a luat premiul pentru Cel mai bun film al anului. „The Artist”, deşi a fost într-o categorie separată, primind Globul pentru Cel mai bun film comedie sau musical, cred că la Oscaruri va triumfa. E un film de ţinut minte.

Madonna trebuia neapărat să îşi treacă în CV şi un Glob de Aur, aşa că l-a primit, Ricky Gervais a fost ceva mai cuminte decât anul trecut, iar Seth Rogen a livrat publicului cea mai bună şi amuzantă replică, când a urcat pe scenă acompaniat de Kate Beckinsale.

Cât despre show-ul în sine, Globurile de Aur ar face bine să fie mai curajoase la anul şi să mai adauge sau să schimbe câte ceva, măcar pe ici, pe colo, prin părţile mai plictisitoare.

1 Responses to Golden Globuri

  1. […] film Pixar pe lista de nominalizaţi; “The Adventures of Tintin”, câştigător la Globuri, nu se află nici el pe listă. – câteva diferenţe mari faţă de Globuri. – Brad Pitt are 3 […]

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.