FantasTop

Cui îi (nu-i) plac topurile să (nu) ridice mâna sus. Peste tot se fac topuri, majoritatea emisiunilor şi publicaţiilor au topuri. Şi mai demult existau, dar parcă la o scară mai mică. Ţin minte că pe la mijlocul anilor ’90, printre puţinele topuri pe care le urmăream erau MTV European Top 20 şi, cu voia voastră, Oscarurile . Tot în perioada aia existau şi Tip Top Minitop, bomboanele Topi Top, dar şi Tip Top, un birt lângă blocul meu. Dar n-are rost s-o mai lungesc atât. De curând, atenţia mea a aterizat peste câteva topuri destul de ciudate şi… funny. Şi chiar fanteziste, deoarece au ca subiect personaje şi locaţii din lumea fictivă. Voilà:

Forbes Fictional 15

articol complet:

Forbes Fictional 15 e un top întocmit anual de către revista Forbes, reprezentând o listă cu primele 15 cele mai bogate personaje din lumea fictivă. În 2008, primele cinci poziţii erau ocupate de:
1. Unchiul Sam – avere infinită
2. Scrooge McDuck – 29.1 mild. $
3. Richie Rich – 12.3 mild. $
4. Gordon Gekko – 8.5 mild. $
5. Jabba the Hutt – 8.4 mild. $
Zilele astea urmează a fi publicată şi versiunea pe 2009.

Top 10 cei mai inteligenţi supereroi

articol complet:

Da, există şi un top al celor mai inteligenţi supereroi. „Just because they look super in tights doesn’t mean some heroes don’t have super brains too. Being a superhero takes more than muscles. It also takes brains. Find out which ones are the smartest comic-book heroes ever.”

Vorbes Top 500 săraci

articol complet:

„Nu poţi vorbi despre bogăţie fără să sufli măcar o vorbă despre sărăcie. Căci nu e deloc simplu să te numeri printre cei mai săraci oameni ai planetei, pentru asta îţi trebuie talent, imaginaţie şi mult noroc – puţin respect, ce naiba!”
Aşadar iată câteva exemple:
Locul 08. Roland Bucifal din Cîmpulung Moldovenesc are cel mai gol frigider din ţară. Frigiderul său nu conţine nici măcar un interior de frigider. De fapt, este vorba doar despre uşa frigiderului sprijinită de un perete.
Locul 04. Florica Zorro din Vîlcea deţine un singur fir de praf în portofel. Dacă se va constata că este vorba despre un fir de praf de cocaină, Florica Zorro riscă să coboare în clasament.
Locul 03. Mişu Miere din Fălticeni abureşte geamuri contracost la domiciliu. Chiar dacă nu cere prea mult pentru un rotocol de abur scos pe gură, afacerea lui a intrat în faliment.”

Top 5 cele mai devastate oraşe în filme

articol complet:

„Filmele catastrofice ne-au obişnuit de-a lungul timpului să aleagă cam aceleaşi locaţii pe post de ţinte ale unor dezastre ficţionale. Când vine vorba de sacrificii, regizori precum Michael Bay sau Roland Emmerich nu se mulţumesc cu distrugerea unui orăşel micuţ ci ţintesc din start oraşele importante şi mari. Cum ar fi dacă New York-ul sau Los Angeles-ul ar fi şterse de pe hartă? Cu siguranţă mult mai de impact decât dacă ar alege un oraşel de care nu a auzit nimeni de prin Europa sau Asia.
Anul acesta Roland Emmerich a fost lider mondial în ceea ce priveşte distrugerea unora dintre cele mai mari şi mai renumite oraşe din lume, iar Los Angeles-ul este doar prima sa oprire din ultimul său tur de nimicire a întregii lumi.”


Reclame

One Response to FantasTop

  1. Vera spune:

    topul catavencu e criminal! :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: