Storky Harvie Cloudy

Povesteam într-o seară cu prietena mea Alexandra şi, la un moment dat, mi-a recomandat două scurtmetraje animate. De fapt a fost ceva de genul „dacă nu le urmăreşti, şi mai ales dacă nu-ţi plac, nu mai ai ce să discuţi cu mine”. Era vorba de „Harvie Krumpet” şi de „Partly Cloudy„. Aşa că m-am conformat şi am realizat că ambele sunt absolut încântătoare! Scurtmetrajele animate sunt mereu o doză excelentă de bună dispoziţie. Îi mulţumesc încă o dată şi vă invit să le vizionaţi şi voi.

Harvie Krumpet

Harvie Krumpet Acest filmuleţ are doar douăzeci de minute, dar, în aceste douăzeci de minute devii parte a micului suflet, care este Harvie Krumpet, un om de o simplitate naivă. Animaţia e de tip stop/motion  – un proces migălos, greu şi obositor -, personajele sunt din plastilină, iar vocea captivantă a naratorului îi aparţine lui Geoffrey Rush. Poveste amuzantă şi tristă în acelşi timp, „Harvie Krumpet” a primit premiul Oscar în 2003 pentru cel mai bun scurtmetraj-animaţie.

Partly Cloudy

Partly Cloudy „Partly Cloudy” e o animaţie minunată, captivantă şi hazlie, e o mică poveste spusă într-un mod genial şi amuzant. Cu atât de multă emoţie transmisă, fără a fi nevoie de niciun cuvânt, realizezi că într-adevăr e o adevărată artă să dai suflet unei poveşti numai din imagini, lumini şi sunete. De aici poate vine o mare parte din şarmul şi succesul animaţiilor Pixar, fie ele şi scurtmetraje.

Reclame

One Response to Storky Harvie Cloudy

  1. MoniMonicutzza spune:

    super super fain…k de altfel toata pag ;)keep it like this

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: