Golden Globuri

Doar Asociaţia Presei Străine de la Hollywood putea să o premieze pe Michelle Williams cu Globul de Aur pentru Cea mai bună interpretare într-un film comedie sau musical. Chiar dacă e o actriţă extraordinară şi deşi „My Week with Marylin” are pentru ea câteva scene în care cântă, sunt destul de sigur că nu e nici comedie şi nici musical.

Lupta pentru Oscar la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal e încă deschisă, chiar dacă eterna Meryl Streep a plecat acasă cu Globul. George Clooney şi franţuzul Jean Dujardin vor fi cu siguranţă principalii favoriţi la Oscar, iar Clooney va câştiga.

Christopher Plummer a avut unul dintre cele mai şarmante discursuri ale serii, fiind premiat pentru interpretarea sa din „Beginners”. Octavia Spencer a primit un mai mult decât meritat Glob pentru rolul din „The Help” (unul din favoritele mele pe 2011) şi a fost ovaţionată la scenă deschisă.

„The Descendants” a luat premiul pentru Cel mai bun film al anului. „The Artist”, deşi a fost într-o categorie separată, primind Globul pentru Cel mai bun film comedie sau musical, cred că la Oscaruri va triumfa. E un film de ţinut minte.

Madonna trebuia neapărat să îşi treacă în CV şi un Glob de Aur, aşa că l-a primit, Ricky Gervais a fost ceva mai cuminte decât anul trecut, iar Seth Rogen a livrat publicului cea mai bună şi amuzantă replică, când a urcat pe scenă acompaniat de Kate Beckinsale.

Cât despre show-ul în sine, Globurile de Aur ar face bine să fie mai curajoase la anul şi să mai adauge sau să schimbe câte ceva, măcar pe ici, pe colo, prin părţile mai plictisitoare.

Reclame

One Response to Golden Globuri

  1. […] film Pixar pe lista de nominalizaţi; “The Adventures of Tintin”, câştigător la Globuri, nu se află nici el pe listă. – câteva diferenţe mari faţă de Globuri. – Brad Pitt are 3 […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: