William H. Macy e cel mai mare ratat

William H. Macy

Să fie oare William H. Macy cel mai mare loser din cinematografie? Cu siguranță! În peste 30 de ani de carieră, în care a colaborat cu mari nume și talente ale filmului, actorul american a demonstrat că e un adevărat maestru în a interpreta ratați și ghinioniști. Tocmai pentru a sublinia acest lucru, cei de la The Huffington Post au realizat un montaj excelent prin care ne invită să aruncăm o privire asupra modului în care Bill Macy a explorat, prin personajele sale, diferitele nuanțe și profunzimi ale artei de perdant. Prin versatilitatea sa, multitalentatul actor a reușit să ridice pe noi culmi loser-ul din cinematografie și chiar să-l redefinească. Îl ajută și mecla, ce-i drept.

O fi el cel mai mare ratat din lumea filmului, dar are una dintre cele mai frumoase și solide căsnicii de la Hollywood, doi copii, un premiu Emmy și o nominalizare la Oscar. Și un serial de succes în care mereu reușește să amuze, să surprindă, să supraviețuiască și, ocazional, chiar să cucerească inimi. Deci da, uitați-vă la „Shameless.”

P.S.: Cred că nu deranjez pe nimeni dacă spun că podiumul Cinema’s Number One Loser e completat de Steve Buscemi și John Turturro.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: